Ledverlichting voor uw bedrijf in Antwerpen

  • Wij komen naar u toe

  • Maatwerk voor ieder project

  • Gratis installatie

Heeft u interesse in ledverlichting voor uw kantoor, winkelpand of andere zakelijke omgeving in Antwerpen? Dan kunt u terecht bij MisterLED uit Erembodegem, in de regio van Aalst. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Onze specialisten komen bij u langs om het project te bekijken. Zij brengen geen brochure mee, maar nemen diverse soorten ledverlichting mee naar uw project in Antwerpen. Zo kunt u alle ledverlichting in het echt bekijken. Desgewenst voorzien onze experts u van advies, waardoor u zeker weet dat het eindresultaat helemaal op uw wensen aansluit!

Gratis Advies

Vraag nu advies voor uw project of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor ledverlichting voor uw bedrijf in Antwerpen?

Ledverlichting op maat biedt vele voordelen. Het is dan ook niet zonder reden dat vele bedrijven en huishoudens overstappen naar ledlampen. Ledverlichting is namelijk niet alleen kostenefficiënt, maar ook nog eens zeer milieuvriendelijk. We bespreken de voordelen van ledlampen hieronder:

  • Ledlampen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren;
  • De lichtbron hoeft niet steeds vervangen te worden, ledlampen hebben namelijk een levensduur tot wel 50.000 branduren;
  • Dankzij de lange levensduur van ledlampen heeft u minder elektrisch afval en verkleint u uw ecologische voetafdruk;
  • In vergelijking met andere lichtbronnen, zoals de gloeilamp, bespaart u zo’n 70% op uw energieverbruik.

Bel of mail ons en maak een afspraak

De bovengenoemde voordelen zijn nog maar een samenvatting. Wilt u meer weten over alle voordelen van ledverlichting voor uw bedrijfspand in Antwerpen of elders in België, zoals Brussel? Dan helpen wij u graag verder! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +32 470 02 85 13 of door een e-mail te versturen naar info@misterled-lighting.be. Bekijk ook eens onze projecten. Zo krijgt u een goed idee van alle mogelijkheden. Maak een afspraak en laat ons ook uw ledverlichting verzorgen!

FacebookTwitter