Ledverlichting en advies op maat

  • Wij komen naar u toe

  • Maatwerk voor ieder project

  • Gratis installatie

Voor gedegen advies over ledverlichting en producten op maat kunt u terecht bij MisterLED uit Erembodegem, in de regio van Aalst. Met ruim tien jaar ervaring zijn wij een pionier op het gebied van ledverlichting. Wij zijn ook een van de eerste bedrijven in België die handelde in deze vorm van verlichting. Hierdoor voorzien we u – indien gewenst – graag van deskundig advies over allerlei soorten ledverlichting.

Gratis Advies

Vraag nu advies voor uw project of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Met ledverlichting op maat bieden wij dé juiste oplossing

Doordat wij direct contact hebben met de fabrikanten, kunt u bij ons rekenen op ledverlichting op maat. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw eisen en verwachtingen voldoet. Onze specialisten komen bij u langs en bekijken het project. Zij brengen diverse soorten verlichting mee, zodat u alles in het echt kunt bekijken. Natuurlijk kunt u onze catalogus ook eerst online bekijken. We luisteren naar uw wensen, waardoor we de juiste oplossing voor u bieden. Als u graag meer advies wilt over onze ledverlichting, dan voorzien we u hier graag van. Zo zorgen we er samen voor dat uw project het gewenste eindresultaat bereikt.

Maak gebruik van onze expertise

Wij zijn gespecialiseerd in ledverlichting voor de voedselindustrie, bijvoorbeeld voor supermarkten en slagerijen.  Bij ons kunt u echter ook terecht voor verlichting in uw showroom. Heeft u interesse in ledverlichting op maat of wilt u deskundig advies ontvangen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar +32 470 02 85 13 of door een e-mail te versturen naar info@misterled-lighting.be. Wij hopen u snel te mogen voorzien van prachtige ledverlichting op maat!

FacebookTwitter