Verlichting voor uw slagerij

Wanneer u zoekt naar dé perfecte verlichting voor uw slagerij, kies dan voor de Meatcolor ledverlichting van MisterLED uit Erembodegem, nabij Aalst. Wij hebben ruim tien jaar ervaring en zijn een van de eerste bedrijven in België die handelde in ledverlichting. Met behulp van onze expertise en ervaring leveren wij u maatwerk en een persoonlijke aanpak. Onze specialisten komen bij u langs en bekijken het project. Desgewenst voorzien wij u van advies. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste keuze maakt!

De voordelen van speciale verlichting in uw slagerij

Wij zijn gespecialiseerd in verlichting voor voeding; hiervoor heb je een speciaal spectrum nodig. Onze Meatcolor ledverlichting is een speciaal ontwikkeld kleurenspectrum. Door deze verlichting te gebruiken in uw slagerij presenteert u uw vleeswaren op een aantrekkelijke manier. Deze verlichting is tevens zeer geschikt voor beenhouwers, supermarkten en traiteurs. Met het kleurenspectrum krijgen uw vleeswaren namelijk een verse en lekkere uitstraling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Vers vlees;
  • Kip;
  • Charcuterie;
  • Verse bereidingen en specialiteiten.

Onze speciale verlichting voor uw slagerij gaat ook verkleuring en veroudering van uw voedingswaren tegen. Er wordt namelijk geen ultraviolette straling en infrarode straling gebruikt. Daarnaast produceert ledverlichting geen warmte, waardoor u minder hoeft te koelen.

Maak direct een afspraak

Zo ziet u, het gebruiken van speciale verlichting voor uw slagerij biedt diverse voordelen. Heeft u interesse in onze Meatcolor ledverlichting? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via +32 470 02 85 13 en via info@misterled-lighting.be. Maak een afspraak, dan komen wij bij u langs en bekijken wij het project ter plaatse. Wij hopen u snel te mogen voorzien van prachtige verlichting voor in uw slagerij!

Meatcolor lighting

Meatcolor Downlights

Meatcolor Spotlights

Meatcolor Trackinglights

Meatcolor Tubes

Meatcolor Rigidbar

Led, Meat, Slagerij, verlichting voor slagerijen, Meatcolor

https://www.facebook.com/pg/MisterledLighting.be/photos/?tab=album&album_id=2065143973719588

FacebookTwitter

Gratis Advies

Vraag nu advies voor uw project of vraag een vrijblijvende offerte aan.