Garage Showrooms

Wanneer u zoekt naar dé perfecte verlichting voor uw garage of showroom, kies dan voor de verlichting MisterLED uit Erembodegem, nabij Aalst. Wij hebben ruim tien jaar ervaring en zijn een van de eerste bedrijven in België die handelde in ledverlichting. Met behulp van onze expertise en ervaring leveren wij u maatwerk en een persoonlijke aanpak. Onze specialisten komen bij u langs en bekijken het project. Desgewenst voorzien wij u van advies. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste keuze maakt!

De voordelen van speciale verlichting in uw showroom

Onze ledverlichting is van hoogwaardige kwaliteit met een hoge CRI waarde. Door deze verlichting te gebruiken in uw garage presenteert u uw wagens in een natuurlijk daglicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 

  • Reële kleurweergave
  • Optimale glans
  • Klaar en helder licht over het gehele filiaal

 

Maak direct een afspraak

Zo ziet u, het gebruiken van de optimale verlichting voor uw garage of showroom biedt diverse voordelen. Heeft u interesse in onze verlichting voor showrooms? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Wij zijn te bereiken via +32 470 02 85 13 en via info@misterled-lighting.be Maak een afspraak, dan komen wij bij u langs en bekijken wij het project ter plaatse. Wij hopen u snel te mogen voorzien van prachtige verlichting voor in uw Garage!

 

LED verlichting

UFO high bay 190lm/watt

Track lights
Flood lights
Spot lights
Down lights

 

FacebookTwitter

Gratis Advies

Vraag nu advies voor uw project of vraag een vrijblijvende offerte aan.