Kies voor led bedrijfsverlichting

  • Wij komen naar u toe

  • Maatwerk voor ieder project

  • Gratis installatie

Door de kiezen voor de juiste bedrijfsverlichting, zoals ledverlichting (led) zorgt u voor een zakelijke en professionele uitstraling van uw kantoor. Kies daarom voor de kennis en expertise van MisterLED uit Erembodegem, nabij Aalst. Wij voorzien u van gedegen advies en werken enkel met kwaliteitsproducten, zoals Philips Drivers. U rekent hierbij op vijf jaar garantie.

Gratis Advies

Vraag nu advies voor uw project of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Led bedrijfsverlichting voor verschillende doeleinden

Ledverlichting kunt u inzetten voor verschillende zakelijke doeleinden op kantoor. Bepaal daarom het doel van de verlichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Natuurlijk gebruikt u ledverlichting om uw kantoor, horecagelegenheid of winkel te verlichten;
  • Het creëren van sfeer. Ledverlichting kan verschillende sferen creëren, zoals een zakelijke sfeer. Als het gaat om ledverlichting in de retail, dan zorgen railspots voor een luxe uitstraling. Gedimd licht zorgt voor gezelligheid voor uw horecagelegenheid;
  • Ledverlichting gebruikt u eveneens als ‘nachtlamp’ voor uw kantoor wanneer hier niemand meer aanwezig is.

Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers

Wanneer u het doel van de led bedrijfsverlichting heeft bepaald voor uw kantoor of bedrijf, dan vertellen wij u graag over alle mogelijkheden. Wij komen bij u langs met onze producten. Hiermee bedoelen we dat we geen brochure meenemen, maar dat u alle soorten led bedrijfsverlichting in het echt kunt bekijken. Natuurlijk kunt u onze catalogus ook eerst online bekijken. Wij adviseren u graag over het gebruik van ledverlichting op uw kantoor of in uw winkel of horecagelegenheid. Doordat wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring, weet u dat u de juiste keuze maakt. Zo rekent u erop dat de ledverlichting meehelpt om uw doel te bereiken, zoals het creëren van een zakelijke uitstraling.

Neem contact met ons op

Met de juiste verlichting creëert u een passende uitstraling. Heeft u interesse in bedrijfsverlichting of retailverlichting? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op door te bellen naar +32 470 02 85 13 of door een e-mail te versturen naar info@misterled-lighting.be. Wij hopen u snel te mogen voorzien van professionele ledverlichting.

FacebookTwitter