Ledverlichting voor uw bedrijf in de retail

  • Wij komen naar u toe

  • Maatwerk voor ieder project

  • Gratis installatie

Ledverlichting speciaal voor uw bedrijf in de retail koopt u bij MisterLED uit Erembodegem, in de regio van Aalst. Wij werken enkel met kwaliteitsproducten zoals de Philips Drivers. Daarbij rekent u op vijf jaar garantie. Ook kunt u bij ons terecht voor een persoonlijke aanpak. We komen bij u langs op locatie om het project te bekijken. Ook nemen we onze producten mee, zodat u deze in het echt kunt bekijken. Indien u dit wenst voorzien wij u van deskundig advies. Zo weet u dat u altijd de juiste keuze maakt!

Gratis Advies

Vraag nu advies voor uw project of vraag een vrijblijvende offerte aan.

De mogelijkheden van ledverlichting voor uw bedrijf in de retail

Led winkelverlichting kan veel betekenen voor uw organisatie. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in de voedselindustrie. Met een speciaal kleurenspectrum zorgen we ervoor dat de verlichting in uw slagerij alle producten op een aantrekkelijke manier presenteert. Echter, u kunt ook bij ons terecht voor non-food projecten. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook de projectverlichting in uw showroom of led winkelverlichting voor uw kledingwinkel. Bekijk ook eens onze projecten op de website. Zo krijgt u een idee van alle mogelijkheden van ledverlichting voor de retail.

Laat u voorzien van prachtige led winkelverlichting

Wij verzorgen led winkelverlichting door heel Vlaanderen. Wilt u meer informatie over ledverlichting voor uw bedrijf in de retail? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via +32 470 02 85 13 en via info@misterled-lighting.be. Wij hopen u binnenkort te mogen voorzien van prachtige led winkelverlichting voor uw kantoorpand in Brussel, Antwerpen of de rest van Vlaanderen!

FacebookTwitter