Projectverlichting

  • Wij komen naar u toe

  • Maatwerk voor ieder project

  • Gratis installatie

Projectverlichting voor zowel winkels, kantoorpanden, showrooms en andere bedrijven laat u verzorgen door MisterLED uit Erembodegem, in de regio van Aalst. Wij zijn al meer dan tien jaar een pionier op het gebied van ledverlichting. Daarbij zorgen we altijd voor een persoonlijke aanpak; we komen bij u langs om het project te bekijken. Wanneer uw keuze is gemaakt, maken we een afspraak om de verlichting op de gekozen datum te installeren. U rekent hierbij op een nette afwerking.

Gratis Advies

Vraag nu advies voor uw project of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Projectverlichting van hoge kwaliteit

De projectverlichting installeren we geheel naar uw wensen en eisen. We voorzien u echter graag van advies, zodat u het beste resultaat behaald uit onze projectverlichting, bijvoorbeeld de inbouwspots in uw winkel. Ook werken wij enkel met kwaliteitsproducten, waaronder Philips Drivers. Bekijk onze catalogus en ontdek alle kwaliteitsproducten die wij aanbieden. Mocht er echter onverhoopt iets mis zijn met de door ons geïnstalleerde projectverlichting, dan rekent u op vijf jaar garantie. U laat dus met een gerust hart de projectverlichting door onze specialisten uitvoeren.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van projectverlichting voor uw bedrijf in Brussel of in de rest van Vlaanderen? Neem dan gerust eens contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32 470 02 85 13 en door een e-mail te versturen naar info@misterled-lighting.be. Wij hopen u binnenkort te mogen voorzien van dé perfecte projectverlichting voor uw bedrijf!

FacebookTwitter