Kies voor inbouwspots in de retail

  • Wij komen naar u toe

  • Maatwerk voor ieder project

  • Gratis installatie

MisterLED uit Erembodegem, in de regio van Aalst, is uw specialist op het gebied van inbouwspots voor de retail. Wij werken enkel met kwaliteitsproducten, zoals de Philips Drivers. Als pionier in ledverlichting hebben wij direct contact met de fabrikanten, waardoor wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsverlichting aan alle wensen voldoet. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan kunt u bij ons rekenen op vijf jaar garantie.

Gratis Advies

Vraag nu advies voor uw project of vraag een vrijblijvende offerte aan.

De voordelen van inbouwspots voor de retail

Inbouwspots geven uw winkel een professionele en luxe uitstraling. Naast het creëren van een prettige sfeer en het verzorgen van een mooie uitstraling, bieden inbouwspots veel meer voordelen voor de retail, waaronder:

  • Het verzorgen van de zichtbaarheid in uw winkel;
  • Het besparen van ongeveer 70% op uw energieverbruik in vergelijking met andere lichtbronnen;
  • Het optimaliseren van de lichtverdeling.

Door te kiezen voor ledverlichting, kiest u voor wijdverspreide verlichting. Zo heeft u minder verlichtingssystemen nodig. Ook hebben ledlampen een levensduur tot wel 50.000 branduren. Zo hoeft u de lichtbron minder vaak te vervangen en heeft u minder elektrisch afval. Dit bespaart u kosten én het verkleint uw CO2-voetafdruk op een aanzienlijke manier.

Onze werkwijze

Wanneer u geïnteresseerd bent in inbouwspots voor de retail, dan komen we bij u langs met diverse soorten retailverlichting. Zo bekijkt u al onze producten in het echt en maakt u de juiste keuze. Indien gewenst voorzien onze specialisten u van gedegen advies. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, maken we samen een afspraak om de ledverlichting gratis te komen installeren. Daarbij rekent u op de juiste afwerking.

Bekijk onze catalogus alvast online

Zoals u merkt, bieden inbouwspots een groot voordeel voor uw winkel. Wilt u meer weten over de voordelen van inbouwspots voor de retail of wilt u meer informatie over onze ledverlichting? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van meer informatie. U bereikt ons via het telefoonnummer +32 470 02 85 13 en het e-mailadres info@misterled-lighting.be. Wilt u ons assortiment alvast bekijken? U vindt onze catalogus op de website. Wij hopen u snel te voorzien van prachtige inbouwspots in uw winkel!

FacebookTwitter