Ledverlichting in uw showroom

  • Wij komen naar u toe

  • Maatwerk voor ieder project

  • Gratis installatie

Voor passende ledverlichting voor uw showroom én gratis installatie moet u bij MisterLED uit Erembodegem, in de regio van Aalst, zijn. Wij komen bij u langs om het project te bekijken en nemen diverse soorten ledverlichting uit ons assortiment mee. Indien u advies nodig heeft, voorzien wij u hier graag van. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, maken we samen een afspraak om dit gratis te installeren. Hierbij zorgen we steeds voor een nette afwerking. Zo weet u dat de ledverlichting in uw showroom zorgt voor een luxe en professionele sfeer.

Gratis Advies

Vraag nu advies voor uw project of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kies de juiste ledverlichting voor in uw showroom

Veel bedrijven denken niet goed na over de verlichting in hun toonzaal. Na het netjes ordenen van de producten denkt men vaak; hoe meer licht, hoe beter. Echter, niets is minder waar. Wanneer u gebruikmaakt van veel en fel licht, komt dat de contouren van uw producten niet ten goede, bijvoorbeeld in de showroom van een autodealer. Iedere showroom vraagt dan ook om een andere manier van ledverlichting. Daarom bieden wij ledverlichting op maat. Hierbij is het belangrijk om uw doel goed vast te stellen; wilt u echt producten verkopen of meer tentoonstellen?

Bekijk ons aanbod online

Wanneer u uw doel heeft vastgesteld, helpen wij als specialist u graag bij het uitkiezen van dé juiste ledverlichting voor uw showroom. Bekijk alvast onze catalogus om te zien wat wij allemaal in ons assortiment hebben. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar +32 470 02 85 13 of verstuur een e-mail naar info@misterled-lighting.be.

FacebookTwitter